LATEST NEWS

GTA Online va fi invadat de trisori!

img
nov.
24

Inainte de aparitia jocului GTA Online pe PC si pe console (din noua generatie), acesta avea o functie ce permitea realizarea de personaje temporare.  Aceasta functie a fost indepartata acum ceva timp, pentru a conserva resurse,dar este pe cale sa fie reimplementata pentru varianta curenta a jocului, ceea ce va aduce foarte multi trisori.
Dupa analiza facuta de un modder al jocului, ultimele fisiere adaugate la varianta de PC a lui GTA 5, cele care au implementat noile moduri de joc pentru GTA Online, indica o iminenta a reintroducere a personajelor temporare.
Aceste personaje erau initial intentionate sa ofere jucatorilor posibilitatea de a participa la sesiuni de multiplayer chiar si atunci cand serverele de autentificare aveau probleme si nu isi puteau accesa conturile. Avand in vedere faptul ca sunt deja multi trisori in GTA Online, aplicatia acestei functii va fi predominant permiterea acestora sa se intoarca pe servere, desi au primit ban (sau diverse interdictii).
Daca Rockstar Games va schimba modul in care functioneaza personajele temporare, aceasta invazie inevitabila de trisori si hackeri ar putea fi evitata.

You must be logged in to post a comment.

Stiri GTA