Sign in to follow this  
Followers 0
WopsS

Actualizare GTA Network Client/Server - v0.1.386.270

1 post in this topic

Actualizare Client/Server

Această actualizare nu este compatibilă cu versiunile anterioare, este necesar să actualizaţi fişierele clientului şi ale serverului.

Schimbări notabile:

  • Fixat CEF browser.call care execută codul de două ori şi returna excepţia SyntaxError în debug.log cauzând o utilizare mare a procesorului şi lag.
  • Added Developer tools for CEF that can be opened remotely from another browser, this allows you to do a lot of things from debugging to making mockups, to use, you should make sure that the feature was enabled from the settings menu, that you are running a cef resource on the server and that you are connected to the server, then we simply open http://localhost:9222 in a chrome/chromium browser.
  • Adăugate Unelte pentru Developer pentru CEF care pot fi deschide din browser, acest lucru va da voie să faceţi o grama de chestii, pentru a le folosi verificaţi dacă setarea a fost activată din meniul de setări, că folosiţi resurse pentru CEF pe server şi că sunteţi conectat la server, după asta deschideţi http://localhost:9222 în Google Chrome sau într-un browser chromium.
  • Adăugată o verificare pe server pentru DevTool; DevTools pot fi periculoase în mâini greşite, deci ele sunt dezactivate implicit, pentru a permite clienţii cu DevTool activate ar trebui să schimbaţi valoarea pentru allowcefdevtool în true în settings.xml din fişierele serverului.

Notă: Launcher-ul va afişa un mesaj de actualizare care îl va actualiza şi după va actualiza fişierele serverului.

Descărcări:

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0