LATEST NEWS

Cum se instaleaza modurile in GTA5

Instalarea de mod-uri pe GTA 5 nu necesită prea multe dificultăți. Modificările sunt de două tipuri: scripted și normal.

Modificările scriptului vin cu fișiere suplimentare, nu aduc modificări la fișierele originale ale jocului și sunt ușor eliminate.

Mod-urile convenționale fac modificări în fișierele de joc și sunt instalate înlocuindu-le cu fișiere de modders (cel mai adesea folosind programul OpenIV), ceea ce poate provoca erori în joc. Sfaturi despre cum să vă protejați împotriva situațiilor neplăcute vor fi descrise mai jos.

Înainte de a începe instalarea, acordați atenție mai multor obiecte esențialecare vă poate afecta dorința de a vă plimba pe Los Santos pe un Lamborghini sau de a adăuga o mulțime de bani pentru dvs.:

 1. Dezvoltatorul Rockstar Games se opune oficial utilizării de mod-uri în jocul GTA 5. Mulți, la început, nu-i veneau să creadă, deoarece modificările au făcut întotdeauna parte din toată seria, au adus o a doua viață și un interes suplimentar pentru joc. Dar odată cu apariția modului Online, mulți au început să utilizeze mod-uri pentru propriul avantaj față de alți jucători. Dacă aprindeți GTA Online cu un mod, risc pentru totdeauna să fie interzis.
 2. Dacă computerul dvs. a instalat NET Framework 4.0 sau o versiune ulterioară sau Visual C ++ 2013 pentru un sistem pe 64 de biți, este posibil ca modificările să nu funcționeze, dar aceasta nu este o cerință.

Modurile script sunt de asemenea în mai multe forme, care necesită pluginuri speciale pentru a fi acceptate. Mod-urile cu extensiile .asi și .ini sunt instalate pe baza pluginului Script Hook V; cu extensia .lua – bazată pe Script Hook V și LUA Plugin; cu extensia dll, .cs, .vb – bazată pe Script Hook V și ScriptHookV.NET.

Instalarea scripturilor cu extensii .asi și .ini pe bază
Script cârlig V

 1. Descărcați-l. Este important să utilizați versiunea curentă a pluginului. Pe site-ul nostru, toate pluginurile și modurile sunt actualizate în mod regulat.
 2. Pentru a instala modificările, trebuie doar să copiați fișierele .asi și .ini în folderul rădăcină.
 3. Puteți rula jocul și puteți include modificări. Există moduri care nu necesită o includere specială, restul sunt activate apăsând butonul furnizat de dezvoltator. Pentru a o cunoaște, citiți descrierea modei.

Instalarea modificărilor script cu extensia .lua pe bază
Script Hook V și LUA Plugin

 1. Descărcați și instalați.
 2. Descărcați-l.
 3. Extrageți fișierele, inclusiv folderele, în folderul rădăcină al Grand Theft Auto V, unde se află GTA5.exe.
 4. Modurile din familia .lua și fișierele de configurare cu extensia .ini, dacă este cazul, sunt copiate în folderul addins (calea completă arată astfel: Grand Thef Auto 5 / scripturi / addins /).
 5. Rulează jocul.

Instalarea de moduri script cu extensia dll, .cs, .vb pe bază
Script Hook V și ScriptHookV.Net

 1. Descărcați și instalați.
 2. Descărcați-l.
 3. Decuplați fișierele în folderul rădăcină al Grand Theft Auto V, unde se află GTA5.exe.
 4. Modurile familiei dll, .cs, .vb sunt copiate în folderul scripturi din rădăcina Grand Theft Auto V. folderul scripturi este creat după intrarea în joc. Dacă tocmai ați instalat ScriptHookV.Net, creați manual folderul scripturi. Fișierele de configurare cu extensia .ini sunt copiate și acolo.
 5. Rulează jocul!

Toate mod-urile de pe mașini sunt instalate folosind editorul special al arhivelor GTA 5 și al altor jocuri – Open IV. Înlocuiește fișierele de joc originale cu cele modificate. Aplicația are nevoie de un plugin ASI instalat pentru a funcționa. Pentru a instala modificările la transport, faceți următoarele:

 1. Descărcați și instalați programul.
 2. Rulați aplicația și specificați locația de cale a GTA5.exe.
 3. În continuare, trebuie să deschideți calea de instalare a fișierului. Poate fi diferit în funcție de tipul de modificare. Pentru a afla, este suficient să citiți instrucțiunile după descrierea fiecărui mod de pe site-ul nostru web sau manualul din arhiva cu fișiere. Principalele moduri de instalare a mașinilor arată astfel:
  • GTA5 \\ x64e.rpf \\ nivele \\ gta5 \\ vehicles.rpf \\
  • GTA5 \\ actualizare \\ x64 \\ dlcpacks \\ patchday2ng \\ levels \\ gta5 \\ vehicles.rpf \\
  • GTA5 \\ x64w.rpf \\ dlcpacks \\ mphipster \\ dlc.rpf \\ x64 \\ nivele \\ gta5 \\ vehicle \\ mphipstervehicles.rpf \\.
 4. Înainte de fiecare înlocuire, vă recomandăm să exportați fișierele originale pe un computer pentru a recupera mașinile și vehiculele native în caz de erori.
 5. După ce ați găsit calea de care aveți nevoie, faceți clic pe butonul „Editați”.
 6. Faceți clic dreapta pe fișierul dorit și selectați „Înlocuire”. În fereastra care se deschide, specificați calea către fișierele de înlocuit. Puteți instala, de asemenea, modificări prin glisare și fixare.
 7. Puteți rula jocul.

Cum să nu obțineți interdicția de a folosi moduri în GTA 5

Proprietarii de versiuni piratate s-ar putea să nu-și facă griji. Accesul la modul Online este închis în orice caz, puteți instala în siguranță orice suplimente.

Celor care au cumpărat jocul, vă recomandăm să folosiți programul. În primul rând, stochează toate modurile separat și se conectează la joc printr-un alt folder. În al doilea rând, blochează GTA5.exe pentru GTA Online, dacă cel puțin un mod este activat, iar Clubul Social se deconectează. Programul va ajuta doar cu modificările scriptului, iar mașinile instalate prin OpenIV vor trebui șterse înainte de fiecare intrare în modul online.

Dacă aveți întrebări sau dificultăți în timpul procesului de instalare, descrieți acțiunile dvs. în comentariile din articol și vă vom ajuta cu soluția.

Ați găsit o dactilografie? Evidențiați textul și apăsați Ctrl + Enter

GTA 5 are în gama sa o colecție uriașă de diverse vehicule care pot satisface nevoile aproape tuturor fanilor acestei serii de jocuri de la Rockstar Games, precum și a pasionaților obișnuiți. Cu toate acestea, uneori în GTA 5 vrei să vezi un fel de mașină neobișnuită, care, în principiu, nu poate fi în lumea furtului auto. Ce să faci în acest caz?

răspundă: doar luați-l și adăugați-l la joc. Puteți găsi cu ușurință fișierele în rețea cu mașina de care aveți nevoie și apoi să le inserați în GTA 5. Există trei moduri prin care puteți adăuga transportul dorit în ultima parte a GTA – înlocuind automat și cu suplimentul. În acest ghid, vom analiza aceste metode. În primul rând, să apelăm la metoda de înlocuire,

Cum se instalează mașinile în GTA 5

Instalarea mod-urilor pe mașini în GTA 5 – metoda de înlocuire

În primul rând, să apelăm la metoda de instalare a vehiculului în GTA 5 prin înlocuirea acestuia, deoarece este mult mai fiabil decât versiunea sa automată. Pentru a începe instalarea vehiculelor dorite, trebuie să accesați site-ul oficial al utilitarului OpenIV și să descărcați de acolo cea mai recentă versiune.

După ce descărcați instalatorul pe computer, rulați fișierul ovisetup.exe și instalați utilitarul OpenIV în directorul specificat (nu poate fi modificat). De aici începe etapa cea mai dificilă. După ce ați descărcat anterior mașina de care aveți nevoie dintr-o resursă terță parte, ați citit probabil pe pagina de mod că utilizarea acesteia este realizată după principiul înlocuirii fișierelor vehiculului original cu cele modificate.

Pentru a explica cel mai bine procesul de înlocuire a unui vehicul cu altul, să analizăm un mic exemplu. Procesul va fi explicat pe exemplul modului Bugatti Veyron, cu care puteți adăuga o mașină cu același nume în lumea jocurilor GTA 5. Descărcați arhiva cu acest mod, apoi extrageți fișierele din ea în orice director convenabil pentru dvs. pe computer, de exemplu, pe desktop. Deci, pentru a adăuga un înlocuitor pentru Bugatti Veyron în GTA 5, trebuie să faceți următoarele:

 • deschide programul OpenIV instalat;
 • specificați cu ce joc doriți să interacționați și setați calea către fișierul executiv al jocului – GTA5.exe;
 • atunci trebuie să activați modul Editare în utilitate – faceți clic pe butonul corespunzător din bara de meniu a ferestrei;
 • accesați directorul GTAV \\ mods \\ x64e.rpf \\ nivele \\ gta5 \\ vehicles.rpf
 • selectați fișierele extrase Adder.yft, Adder_hi.yft, Adder.ytd(se află în folderul Înlocuire a modului descărcat) și trageți-le în fereastra programului OpenIV;

Se face. Confirmați înlocuirea fișierelor originalului de adăugare, după care adevăratul Bugatti Veyron va începe să alunge pe străzile din Los Santos în schimb. După cum ați putea înțelege, procesul de adăugare a unei mașini printr-o înlocuire în GTA 5 este extrem de simplu și nu durează mai mult de cinci sau zece minute.

Desigur, că modurile de transport diferite vor avea directoare diferite pentru a înlocui vehiculul original, așa că trebuie să citiți cu atenție informațiile furnizate de autorul modificării. De regulă, majoritatea vehiculelor de care aveți nevoie vor fi localizate în următoarele trei directoare:

 • GTA5 \\ x64e.rpf \\ levels \\ gta5 \\ vehicles.rpf
 • GTA5 \\ actualizare \\ x64 \\ dlcpacks \\ patchday2ng \\ levels \\ gta5 \\ vehicles.rpf \\
 • GTA5 \\ x64w.rpf \\ dlcpacks \\ mphipster \\ dlc.rpf \\ x64 \\ nivele \\ gta5 \\ vehicle \\ mphipstervehicles.rpf \\

În cele mai multe cazuri, va trebui să deschideți aceste trei directoare în modul Editare OpenIV, dar altele pot fi prinse. De asemenea, mulți utilizatori pun întrebarea din când în când: cum să găsești mașina adăugată în GTA 5? Răspunsul la acesta este extrem de simplu și, după ce ați citit materialul de pe această pagină, probabil ați ghicit deja cum a fost: după numele transportului înlocuit anterior. Înlocuiți vehiculul original cu unul modificat, ceea ce înseamnă că numele va rămâne exact același.

Instalarea mașinilor în GTA 5 este automată

Ok, dacă din anumite motive nu doriți să efectuați acțiunile de mai sus cu OpenIV, în ciuda faptului că acestea sunt extrem de simple, puteți utiliza un utilitar numit Vehicul Instalator, care va înlocui automat vehiculul original cu o modificare încărcată. Descărcați-l din orice sursă convenabilă pentru dvs., apoi executați-l.

Veți vedea o fereastră mică cu mai mulți parametri. Sincer, programul Vehicul Instalator este în esență semiautomat, deci trebuie să vă mai blocați puțin cu setările din el, dar totul este mult mai simplu decât în \u200b\u200bmetoda de instalare discutată mai sus. Să înțelegem fără întârziere ce trebuie să faceți pentru a instala un vehicul nou în GTA 5.

 • Descărcați vehiculul de care aveți nevoie și așezați-l în orice loc convenabil. Din nou, îl puteți plasa pe desktop.
 • Găsiți instrucțiunile pentru directorul modului de transport în care va trebui să efectuați înlocuirea și amintiți-vă.
 • Deschideți utilitarul Instalator de vehicule.
 • Selectați directorul în care se află folderul rădăcină al GTA 5 instalat.
 • Apoi selectați arhiva cu vehiculul încărcat.
 • Acum puneți o bifă în fața opțiunii care stabilește ce folder să instaleze modificarea – cea principală sau pentru suplimente (consultați manualul de mod).
 • Faceți clic pe butonul „Instalare”.

Se face. Instalarea automată folosind programul Installer Vehicle este mult mai simplă, dar efortul minim este totuși necesar.

Cum se adaugă o mașină fără înlocuire în GTA 5?

După citirea instrucțiunilor de mai sus, este posibil să aveți o altă întrebare: este posibil să adăugați un fel de transport la GTA 5, dar să nu înlocuiți nimic din conținutul original cu acesta? Desigur, există o astfel de oportunitate. Această metodă se numește adăugarea unui addon la joc – și vom lua în considerare acum cum să adăugați o mașină fără înlocuire în GTA 5.

Vom considera din nou procesul de instalare suplimentară ca un transport folosind exemplul unei modificări a Bugatti Veyron, pe care am folosit-o la paragraful despre metoda de înlocuire. Pentru a adăuga un addon la GTA 5, va trebui să recurgeți la serviciile programului OpenIV. Deci, dacă nu aveți încă unul, descărcați și instalați prin linkul de mai sus.

După ce totul este gata, faceți următoarele:

 • trageți folderul „BUGATTI” în director mods \\ actualizare \\ x64 \\ dlcpacks \\;
 • deschide openiv în modul de editare și apoi du-te la mods \\ actualizare \\ actualizare.rpf \\ common \\ data;
 • copie fișier dlclist.xmladăugați o linie la ea
  și apoi reveniți înapoi cu înlocuire;
 • copie extratitleupdatedata.metaadăugați o linie la ea


 • dlc_BUGATTI: /

  actualizare: / dlc_patch / BUGATTI /

  ,
  apoi se întoarce înapoi cu un înlocuitor;
 • salvați modificările și închideți openiv.

Adăugarea unui addon la GTA 5 este la fel de ușor: introduceți fișierele de completare ale vehiculului în fișierele GTA 5, apoi utilizați OpenIV pentru a adăuga câteva linii la anumite liste. Desigur, în instrucțiunile de modificare a transportului de care aveți nevoie, poate trebuie să faceți ceva puțin diferit, dar principiul general va rămâne același. De asemenea, nu uitați că va trebui să angajați serviciile de autocare sau alte utilități, cu ajutorul cărora puteți aduce vehicule adăugate în lumea jocului.

Ați găsit o dactilografie? Evidențiați textul și apăsați Ctrl + Enter

Jocurile moderne, spre deosebire de jocurile din școala veche, nu numai că au o grafică frumoasă și cerințe de sistem ridicate. Principala diferență constă în numărul uriaș de erori, de la procesul de instalare, care se termină cu scenele finale ale întregului joc. Desigur, este tratat cu numeroase patch-uri. Dar lansarea unui joc brut, vânzarea acestuia ca finalizată și funcționare, a devenit absolut normală. Acest lucru și GTA 5 nu au ocolit cupa. Dificultățile încep deja cu procesul de instalare. Așadar, să aruncăm o privire mai atentă cum se instalează GTA 5 pe un computer, pentru ca mai târziu să nu fi trebuit să refac nimic?

Procesul de instalare GTA 5 pe un computer

În primul rând, trebuie să verificați calea de instalare – fără chirilici – dezvoltatorii de jocuri sunt ruși ruși. Adică folderele ar trebui numite, de exemplu, nu „Jocuri”, ci „Jocuri”. În plus, numele de utilizator al computerului, folderul în care vor fi amplasate jocurile salvate, trebuie să fie scris și cu litere engleze.În continuare, trebuie să verificați prezența Windows Media Player pe computer. Desigur, acest program este instalat cu sistemul de operare, dar poate fi invizibil pentru instalatorul de jocuri atunci când se află într-o stare dezactivată. Pentru a verifica dacă playerul este pornit, trebuie să accesați „panoul de control” – „programe” – „activați” sau „dezactivați componentele Windows” – „găsiți folderul utilitar” și „bifați caseta” dacă nu există încă.

În plus, cea mai recentă versiune a Microsoft .NET Framework ar trebui să funcționeze pe computer. Chiar dacă programul este actualizat automat, înainte instalare GTA 5 mai merită reinstalat sau actualizat.

După toate aceste manipulări, în ordinea oboselilor utilizatorilor, puteți trece la o instalare standard, a cărei descriere a fost detaliată în instrucțiuni pas cu pas de pe site-ul oficial al GTA 5 (având în vedere numărul de erori de instalare, nu puteți să-l numiți o batjocură).

Și acum să aruncăm o privire la procesul de instalare a jocului GTA 5 pe un computer:

 1. Schimbați numele tuturor dosarelor în contact cu fișierele de joc în latină. Acest lucru este valabil și pentru folderul în care va fi plasat jocul în sine, iar directoarele care stochează jocul salvează. În plus, trebuie să schimbați ortografia chirilică a numelui de utilizator al computerului – fie creați unul nou, fie pur și simplu scrieți numele cu litere engleze.
 2. Verificați disponibilitatea și starea (activată sau dezactivată) a Windows Media Player.
 3. Actualizați programul Microsoft .NET Framework descărcându-l de pe site-ul oficial Microsoft.
 4. Rulați programul de instalare. Urmați toate indicațiile.
 5. Cu privire la propunerea de a actualiza sau instala orice (Microsoft Visual C ++, DirectX, Microsoft. NET Framework), suntem de acord categoric, chiar dacă programele specificate sunt actualizate imediat înainte de instalarea jocului.
 6. Rulează jocul.
 7. Așteptați până la finalizarea actualizării produsului nou instalat.
 8. Înscrieți-vă la Rockstar Social Club sau conectați-vă la un cont existent (este mai bine să economisiți timp și să vă înregistrați în timp ce conținutul principal este instalat).
 9. Activați codul produsului.
 10. În cele din urmă, începe să joci.

Dacă urmați instrucțiunile pas cu pas – instalați GTA 5 pe computer Se va dovedi prima dată – fără dansuri ulterioare cu o tamburină!Una dintre cele mai interesante direcții de modificare în GTA 5 este înlocuirea mașinilor din GTA 5 cu PC-urile cu prototipurile lor reale. În acest articol vom scrie în detaliu toate etapele posibile de înlocuire a autovehiculelor în GTA 5 pe un computer. Înainte de a începe, vă recomandăm să faceți întotdeauna copii de rezervă ale fișierelor înlocuite.

Înlocuirea mașinilor în GTA 5 cu ajutorul programului

În acest moment, puteți utiliza programul pentru a instala automat mașinile în GTA 5. Principiul de funcționare al acestui program este simplu, trebuie doar să specificați calea dorită către folderul listat în descriere pentru fiecare mod și să faceți clic pe butonul de instalare.

Metoda de instalare manuală este descrisă mai jos.

Cum se instalează mods pe mașini în GTA 5 pe computer

Și deci, pentru a adăuga o mașină la GTA 5 aveți nevoie:

 1. Instalați programul. Acest program este un editor multi-funcțional și un manager de arhivă pentru GTA 5.
 2. Următoarea etapă este cea mai dificilă, trebuie să găsiți locația fișierelor de model de vehicul. Dificultatea constă în faptul că fișierele de model pot fi localizate în diferite foldere. Mai jos vom oferi căile posibile pentru amplasarea modelelor de vehicule („GTA 5” la începutul traseului va însemna folderul rădăcină al jocului). Rețineți că descrierea fiecărui mod va indica întotdeauna calea de instalare dorită:

GTA5 \\ x64e.rpf \\ nivele \\ gta5 \\ vehicles.rpf \\ (această cale este cea mai frecventă)
GTA5 \\ actualizare \\ x64 \\ dlcpacks \\ patchday2ng \\ levels \\ gta5 \\ vehicles.rpf \\
GTA5 \\ x64w.rpf \\ dlcpacks \\ mphipster \\ dlc.rpf \\ x64 \\ nivele \\ gta5 \\ vehicle \\ mphipstervehicles.rpf \\

– Parcurgând căile necesare în programul OpenIV, veți găsi fișiere de model de vehicul cu extensii .yft, .ytd, _hi.yft.Vom înlocui aceste fișiere. Trebuie să activați modul de editare în OpenIV înainte de a începe să înlocuiți fișierele, acest lucru se face astfel – deschideți fila „Fișier” -\u003e selectați opțiunea „Modificare”. Pentru a activa modul de editare, faceți clic pe butonul care este marcat în imaginea de mai jos:

– Acum despachetați arhiva cu fișierele modelului vehiculului, selectați fișierele cu extensii .yft, .ytd, _hi.yft mouse-ul și transferați-le în fereastra programului.

 1. Reținem că pe site-ul nostru web, în \u200b\u200bfiecare mod, indicăm instrucțiuni detaliate pentru instalarea lor și indicăm toate modalitățile necesare de instalare a acestora. Prin urmare, dacă urmați instrucțiunile, atunci nu veți avea probleme la instalare.

Cu toate acestea, am descris toate etapele necesare pentru înlocuirea modelelor de vehicule din GTA 5 cu un computer. Sperăm că în curând va fi lansat un program special, ceea ce va face posibilă înlocuirea cu ușurință a utilajelor din joc.

Dacă aveți dificultăți în înlocuirea mașinilor, descrieți problema în comentarii, vom încerca să vă ajutăm.